Szállítószalagok

A szállítószalag az egyik leginkább elterjedt anyagmozgató eszköz. Ömlesztett anyagok és darabáruk szállítására egyaránt alkalmas berendezés. Működése megbízható, gazdaságos, könnyen illeszthető mindenféle anyagmozgató folyamathoz. Egyenletes anyagáramot biztosít, amely egy frekvenciaszabályzóval akár szabályozható is.

Moduláris felépítés

Szállítószalagokból közel 30 típust gyártunk különféle vázkonstrukciókkal, moduláris kivitelben. Saját építőelemeinkből készülnek, melyek többéves fejlesztés és a gyakorlati tapasztalatok alapján alakultak ki. Minden típusnak és építőelemnek saját története van.

Sokoldalú felhasználás

A gazdag típusválasztéknak köszönhetően számtalan iparágban, nagyon sok féle anyagmozgatásra tudunk vállalkozni. Legyen az a mezőgazdaság, logisztika, könnyűipar, élelmiszaripar, nehézipar, vagy a bányászat. Minden szállítószalagot egyedi igény és beépítési helyzet szerint gyártunk, a megrendelő kérésének megfelelően.

Biztonságos üzemeltetés

Különösen fontos számunkra a biztonság. Az általunk gyártott berendezéseken burkolatok, benyúlásvédők, anyagterelők és vészkapcsoló található. Speciális alkalmazások érdekében a szállítószalagokat számos opcionális eszközzel lehet még felszerelni ilyenek a fémérzékelő, mágnes, szalagmérleg, heveder félrefutás kapcsoló.

Kiváló komponensek

Komponenseink, mint a hajtóművek vagy a csapágyak kiváló minőséget garantáló gyártóktól származnak. A világ szinte minden országában elérhetők és professzionális szerviz hálózattal rendelkeznek. Pótalkatrészek akár közvetlenül tőlük vagy a 3B-től is rendelhetők.

Termékkínálatunk

Számtalan alkalmazásra gyártunk szállítószalagokat építőanyaggyáraknak, betonüzemeknek,  kő- és kavicsbányáknak. Lapozza át termékkínálatunkat:

Lengőszalagok

Depozószalagok

Kazettás szalagok

Soradagoló / Mérlegelő szalagok

Mobil szállítószalag

Lánctalpas szállítószalagok

Raktári anyagmozgató rendszerek

Ledobókocsis szállítószalag

Szakértő kollégáink készséggel segítenek Önnek.