Feladóbunkerek és tartályok

Az anyagmozgató rendszerekben a feladótartályok elsősorban az anyagfeladás és a pufferképzés feladatát látják el.

Szabályozható folyamatok

A gazdaságos üzemeltetés miatt fontos, hogy az üzemek egyenletes és szabályozható teljesítménnyel tudjanak működni, melyhez folyamatos anyagellátásra van szükség. A tartály térfogatának és az adagolást végző berendezésnek a kiválasztása ezért különösen fontos. Megfelelő szenzorok beépítésével teljesen automatikus folyamatvezérlés valósítható meg.

Biztonságos tárolás

Különböző méretű, illetve térfogatú tartályokat készítünk robosztus, az iparágnak megfelelő kivitelben, kopólemezekkel. A tartóváz és a tartály is statikailag méretezett acélszerkezet.

Anyagspecifikus megoldások

Minden anyaghoz más-más adagolási megoldás szükséges. Ennek kiválasztása függ az anyag szemcse méretétől és fajsúlyától. A kiadagoló egység lehet vibrovályú vagy szállítószalag. Frekvenciaváltó használatával a gépek teljesítményei szabályozhatók.

Előosztályozási lehetőségek

A feladó bunkerekhez opcionálisan rendelhető leválasztó rács vagy pálcás rosta. Mindkét elem előosztályozásra szolgál, egy bizonyos szemcse méret fölötti anyagokat nem engedi át a bunkerbe.

Image
Image

A rács lehet hidraulikusan billenthető vagy fixen beépített. A billenthető rácshoz használt hidraulikus tápegység a Bosch/Rexroth-tal közösen fejlesztett alkalmazás

Szakértő kollégáink készséggel segítenek Önnek.